workshop Djembe

Anonieme bezoeker
28 October 2006 21:34
Ik ben op zoek naar iemand die een gratis workshop djembe wil verzorgen voor het onderstaande goede doel.
De opbrengst van de workshop is tbv onderstaand project van Hannahs Child Foundation.

Hannah’s Child Foundation heeft zich als doel gesteld om op te komen voor de belangen van de door de rebellenoorlog getraumatiseerde jongeren (13-20 jaar) in Noord Oeganda, in Lira. Op dit moment worden er 70 jongeren opgevangen met een verleden van ex kindsoldaat of oorlogswees op de Standard High School. Deze school is speciaal voor dit doel gebouwd, maar ook jongeren uit de omgeving gaan hier op school, zodat er tevens gewerkt kan worden aan de resocialisatie van deze jongeren. Hannah’s Child Foundation heeft een partner organisatie ter plaatse, Christian Communication Centre, waarvan de directeur, Rev. Lawnsome Etum-Akezi, de belangen van Hannah ter plekke behartigt. De manager van Christian Communication Centre is opgeleid tot ‘ peacebuilder’ door de UNOY te Den Haag om te bemiddelen tussen de verschillende stammen. Het beleid is om op de school jongeren toe te laten van de verschillende stammen in Oeganda om hen te leren vreedzaam met elkaar om te gaan om zo een toekomst tegemoet te gaan die gebaseerd zal zijn op wederzijds respect.

De Standard High School is een vakopleidingsschool. Op dit moment is er een hoofdgebouw, zijn er slaapzalen voor de meisjes en jongens, toiletten, een watervoorziening, een keukengebouwtje, en een ICT lokaal. Om deze jongeren echt een kans te geven op een goede toekomst, is er een praktijklokaal nodig voor de opleiding Timmeren en Elektrotechniek, zodat zij een vak kunnen leren om in de toekomst een zelfstandig bestaan te kunnen opbouwen. Gereedschap voor deze opleidingen is al aanwezig, nu nog een geschikte ruimte om les te geven en het gereedschap op te kunnen bergen. Zodra het praktijklokaal is gebouwd, kan er met deze twee nieuwe vakopleidingen gestart worden.

Project wordt ondersteund door wilde ganzen, dit houdt in dat alle inkomsten op dit project minimaal verdubbeld worden.
Zie [www.ikonrtv.nl]


Alvast bedankt voor uw reactie.
m.vr.gr
c vdr Vlugt
namens Hannahs Child Foundation.

Onderwerp Auteur Bekeken Gepost

workshop Djembe

Anonieme bezoeker 3905 28 October 2006 21:34Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen