BARRY FEAT FARID MAYARA

Anonieme bezoeker
01 December 2010 18:10
BARRY FEAT FARID MAYARA
FUSION GNAOUA REGGAE
9 DECEMBER 201, PARADISO AMSTERDAMBarry en Farid Mayara (Mayara Band) uit Casablanca Marokko brengen fusion, reggae, gnaoua en een vleugje hiphop. De dertigjarige Barry groeide op in Casablanca, in Haj Mohamedi, de beroemde wijk die al langer de broedplaats was van vele grote Marokkaanse artiesten en nog steeds een inspiratiebron is voor Barry. Hij begon met rap, ontdekte fusion in 1996 en werkte samen met jonge rockers. Met al deze stijlen samen smeedde hij geleidelijk een eigen, unieke stijl.

Farid Mayara (Mayara Band) valt niet simpelweg onder te brengen onder het genre gnaoua of fusion. De bandleden proberen altijd hun grenzen te verleggen en wagen zich aan funk, ragga, rai, dub, reggae en zelfs flamenco. Dankzij hun originaliteit hebben zij in Marokko al meerdere prijzen gewonnen.Deze artiesten worden op donderdag 9 december in Nederland gepresenteerd door L’Boulevard, de organisator van de grootste festivals voor progressieve muziek in Marokko. Zowel Barry als Farid Mayara geven een nieuwe impuls aan zowel de traditionele Marokkaanse trance-muziek als aan de huidige fusion-sound.


Support DJ Aromi.

Donderdag 9 december 2010
Bovenzaal Paradiso
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 12,50 excl. lidm.


Onderwerp Auteur Bekeken Gepost

BARRY FEAT FARID MAYARA

Anonieme bezoeker 3194 01 December 2010 18:10Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen