4x4-truck voor mooi initiatief in Afrika!

20 July 2008 00:06
Beste mensen!

Alweer vorig jaar juni kwam Stichting House On Wheels met hun Mercedes 322 uit 1962 truck aan op een Aidswezen project in Zuid Afrika. Na een overland reis van bijna 19.000 km vanaf Nederland via het Midden Oosten, door Egypte en Sudan en zo naar beneden naar Zuid Afrika, Kwazulu Natal. House On Wheels heeft een mooi project voor de Aidswezen weten te realiseren!

Het plan van House on Wheels was het doneren van de truck aan het lokale project van Sr. Priscilla die daar dag in de dag uit duizenden Aidswezen helpt. Zij zou de truck geweldig goed kunnen gebruiken bij de bouw van huizen voor de aidswezen. Helaas hebben wij na diverse pogingen de truck niet geimporteerd gekregen en staat hij nu te wachten in Kwazulu Natal totdat zijn volgende uitdaging begint.

Graag komen wij in contact met mensen die:
• Een geweldig idee hebben of ons kunnen helpen de truck alsnog geimporteerd te krijgen in Zuid Afrika (lokale contacten/ import/export bedrijven)
• Een lokaal ontwikkelingsproject hebben of kennen in 1 van de buurlanden (mozambique heeft mogelijkheden) waar de truck wel geimporteerd kan worden en waar hij zijn trouwen dienst wederom kan bewijzen (motivatie brief en eventuele donatie voor de nieuwe truck voor Sr.Priscilla stellen wij op prijs)
• Mensen die een soort gelijke reis hebben gepland en de truck vanuit Zuid Afrika terug zouden willen rijden (de truck wordt na verkoop eerst overgeschreven in NL)

Graag willen wij beklemtonen dat deze truck de moeite waard is: hij heeft 19.000 km lang geen enkele zucht of steun gegeven en was een aanwinst voor onze reis. Sr.Priscilla zal van ons een andere truck gedoneerd krijgen als vervanging van onze truck!! Kijk voor alle truck avonturen op www.houseonwheels.nl

Dus ben je geinteresseerd: schrijf een goede motivatie brief naar:

Tamara@houseonwheels.nl

Wij kunnen als stichting eventueel bemiddelen om de truck op de juiste plaats te krijgen en zorgen voor een goede uitvoer uit Zuid Afrika. Voor de truck heb je groot rijbewijs nodig. Het is een Mercedes 322 uit 1962 met 40.000 km op de teller, 6 cilinders, 4x4 en dubbele cabine. Het huis wat achterop heeft gestaan is omgetoverd tot een speelplaats voor de aidswezen in een dorp in Kwazulu, dus de laadruimte is volledig vrij.


Greets Tamara Mouw
Onderwerp Auteur Bekeken Gepost

4x4-truck voor mooi initiatief in Afrika!

kloet2000 4850 20 July 2008 00:06Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen