Waarom worden er zo veel leugens over Zimbabwe verteld!

Elisabeth
28 December 2005 10:18
Ik ben helemaal verbijsterd hoe de schooljeugd in Nederland door allerlei linkse figuren worden geindoctrineerd.In zoveel projecten over Zimbabwe wordt Mugabe vergoedlijk in wat deze dictator doet. Hij was een vrijheidstrijder?? Hij heeft het land opgebouwd???
De blanke boeren waren slecht (ze verbouwden wel al het voedsel voor de mensen die in de steden wonen en exporteerden 40%) De honger in Zimbabwe komt NIET door de droogte maar door de politiek van Zanu PF waarmee Nederlandse NGO's nog steeds mee samenwerken. Maar dat is goed voor hun zaakje want dan krijgen ze meer ontwikkelingsgeld. Goed voor hun salaris, de schoften.

De vrijheidstrijders hebben het Rhodesische leger verslagen!!!! Ik weet niet waar ze deze onzin vandaan halen maar het is meer dan treurig dat deze totale op leugens gebaseerde informatie aan schoolkinderen worden gevoerd. Geen woord over de terroristen oorlog waar de terroristen (sorry de vrijheidstrijders) iedere zwarte die niet voor hun waren, werd doodgemarteld, de landmijnen waar schoolbussen opreden, de dorpen die uitgeroeid werden, de verhalen zijn eindeloos maar deze verhalen kennen dus de websites van de ontwikkelingsmaffia in Nederland dus niet....

De leugens en de verdraaingen van de geschiedenis is onvoorstelbaar. Dat het Rhodesische leger voor 80% uit zwarte soldaten bestond,wordt nergens verteld. Dat al sinds 1923 zwarte gekozen mensen in de senaat zaten, wordt verzwegen, dat de algemene stemrecht al sinds de jaren vijftig ingevoerd werd, wordt ook eventjes verzwegen. Nee nog erger het wordt onkend.

Geen wonder dat de gemiddelde scholier in Nederland nogal dom overkomt maar als ze geen kans krijgen om de informatie (behalve de Wim Bossema's en Sietse Bosgra's geselecteerde informatie) te vinden over de waarheid dan is het niet hun schuld. Wel een blamage voor een land die vindt dat de VRIJHEID van informatie en mening zo hoog in het vandel heeft staan.
Shame on you Onderwijs in Nederland.

Deze informatie vervuiling is o.a. te vinden op www.zimsurf.nl en absoluut niet geschikt voor kinderen want die geloven deze onzin.
Onderwerp Auteur Bekeken Gepost

Waarom worden er zo veel leugens over Zimbabwe verteld!

Elisabeth 6126 28 December 2005 10:18

Scripties over Zimbabwe

Elisabeth 3854 04 January 2006 09:20Sorry, alleen geregistreerde gebruikers mogen berichten plaatsen in dit forum.

Klik hier om in te loggen