Reizen

Tips en vragen over reizen naar Afrika
Travel: tips and questions on journeys to Africa 

Zeker weten dat u dit bericht wilt rapporteren aan de moderators?

U kunt aanvullende informatie geven met een uitleg waarom u dit bericht wilt rapporteren, zodat moderators beter snappen waarom u dit heeft gedaan.


 

Kenia anders

Gepost door: mara

Een ander soort Kenia reis dan een bezoek aan de bekende wildparken!!
Doel van de schitterende reis naar het noorden van Kenia is uiteindelijk een bezoek aan de kleinste stam van dit Land. De El Molo. Een stam die mijn hart heeft gestolen. Een kennismaking die ik graag zou delen met anderen.
De mensen zijn arm: hebben eigenlijhk gebrek aan alle basis levensbehoeften maar zijn daarentegen erg gastvrij en tonen een immense levensvreugde. Vooral de kinderen zult U nooit vergeten.

De reis zal U brengen door schitterende gedeelte van Kenia. Langzaam zult U het landschap zien veranderen van een vruchtbaar groen gebied naar een woestijnvlakte, zonder enige begroeiing.

Een reis om nooit meer te vergeten. Avontuurlijk! Een niet echt makkelijke reis. De wegen zijn op sommige plekken zwaar maar als U de "Jade Zee" (Lake Turkana) ziet zijn alle gedachten aan de ongemakken verdwenen.

Wij reizen met Toyota Landcruisers: de meest geschikte en betrouwbare auto voor Afrikareizen.Prijs incluisief overnachtingen en alle maaltijden.

Voor verdere informatie of vragen, stuurt U mij gerust een mailtje.