Reizen

Tips en vragen over reizen naar Afrika
Travel: tips and questions on journeys to Africa 

Zeker weten dat u dit bericht wilt rapporteren aan de moderators?

U kunt aanvullende informatie geven met een uitleg waarom u dit bericht wilt rapporteren, zodat moderators beter snappen waarom u dit heeft gedaan.


 

Vrijwilligers gezocht hulpkonvooi Agadez, Niger

Gepost door: Afrique

Beste lezer,

Sinds woensdag 2 september ligt half Agadez, (Niger) in puin dankzij hevige regenval. Zo’n hevige regenval is er de afgelopen dertig jaar niet voorgekomen en de huizen zijn, of liever gezegd waren, er dan ook beslist niet op berekend.

Stichting Experiencing the World (SETW) heeft bijzonder goede herinneringen aan Agadez en de bijzonder vriendelijke bevolking hoofdzakelijk bestaande uit Tuaregs.

Aangezien we de Tuaregs een warm hart toedragen en in het verleden ook al eens twee vrachtwagens afgeladen met hulpgoederen geschonken hebben aan een vluchtelingenkamp voor Tuaregs in Mauritanië willen we ook deze keer niet zomaar aan ons voorbij laten gaan met niks doen!

Hiervoor hebben we een DAF 1300 en een MAN 11.136 beschikbaar, (7 ton en 5 ton laadvermogen)

SETW kan dat echter niet alleen. Ook aan jullie zou ik willen vragen om eens na te gaan of je wilt helpen met het inzamelen van goederen en/of je deelnemer wilt zijn van het transport van Rotterdam naar Agadez met als eindbestemming Ouagadougou, (Burkina Faso) of als je wilt, Niamey, (Niger).

Vertrek is ongeveer 19 oktober en de reis duurt ongeveer drie weken tot aan Niamey. Ook deze keer reizen we met een onkostenvergoeding.

Op de website van www.setw.nl lees je meer!


Groet,
Ruud.