Eritrea: 3 artikelen gevonden

Recente artikelen
Highlights from the Motherland
img
1 Sep. 2009
Algerije, Angola, Egypte, Eritrea, Kameroen, Kenia, Marokko, Senegal, Zuid-Afrika. Hoogtepunten uit de recente filmproductie van het Afrikaanse continent. Met dit jaar recente films uit bijvoorbeeld Zuid Afrika, Kameroen, Algerije, Ethiopië, Angola, Kenia, Marokko, Senegal en Egypte.
 Lees verder

Online expositie Afrika-foto's Frits Eisenloeffel
img
2014-02-18
Guinee-Bissau, Kaapverdië, Mozambique, Namibië, Democratische Republiek Congo, Senegal, Ethiopië, Eritrea, Angola, Soedan. Sinds begin februari 2014 staat op de website van het IISG een online expositie met foto’s van Frits Eisenloeffel, een journalist die in de jaren ’70 en ’80 heel Afrika doorkruiste en veel voor de Groene Amsterdammer werkte. Zijn foto’s geven een prachtig beeld van een tijdperk dat werd gekenmerkt door idealisme en engagement voor de Derde Wereld.  Lees verder

Nog meer lezen over Afrika
img
12 Aug. 2008 - Redactie Africaserver Magazine
Kameroen, Ghana, Zuid-Afrika, Tanzania, Mali, Niger, Senegal, Burkina Faso, Kameroen, Eritrea. Alhoewel voor velen de zomervakantie - waarin vaak veel gelezen wordt - alweer voorbij is, valt er de komende maanden nog vast veel in te halen. Enkele keren per jaar brengen wij een selectie van nieuwe interessante boeken uit/over Afrika. Met dit keer o.a. boeken over Elmina (het voormalige slavenfort in Ghana) over Nederlandse literatuur in Zuid-Afrika, over wielrennen in Afrika, over de Sahara, over een Senegalese vluchteling, het boek van 25 bekende Nederlanders aan/over Mandela, nieuwe romans van schrijfsters uit Kameroen en Tanzania, en een boek over 'Reizen met Respect'.
 Lees verderArtikel niet gevonden?
Bekijk dan het hele archief.
Virtual museum of contemporary african art
www.vmcaa.nl
Het podium waarop Afrikaanse kunstenaars zich kunnen presenteren aan de rest van de wereld.

HipHop from the motherland
www.africanhiphop.com
Africanhiphop is voortgekomen uit de redactie van de Africaserver. Ondertussen een op zichzelfstaande site met veel informatie over Afrikaanse rap en Afrikaanse hiphop. Wordt bezocht door een groot en trouw publiek.

Processed by Apache Cocoon 2.1.7 in 69 milliseconds.