Madagascar: 4 artikelen gevonden

Recente artikelen
Mora, mora in Madagaskar
img
1 Mar. 2006
Madagascar. Ongerept is de natuur in Madagaskar al lang niet meer, maar wonderschoon nog steeds. Achter armoede en vervuiling schuilen unieke diersoorten en duizelingwekkende uitzichten. En alles rustig, rustig aan.
 Lees verder

lezersaanbieding Perles d´Amour - Drie zwarte parels zingen met liefde over de liefde
img
3 Feb. 2009
Ethiopië, Madagascar. Lezers van het Africaserver Magazine kunnen met een printje van deze pagina toegangskaarten voor dit concert aan de kassa van de Phlipszaal in Den Haag kopen voor € 10,- in plaats van € 25,- (deze kortingsactie kan niet gecombineerd worden met andere kortingsregelingen). Telefonisch reserveren onder vermelding "actie Africaserver".
 Lees verder

Dierentuinen in actie voor Madagascar
img
10 Apr 2007 - Redactie AS Magazine
Madagascar. De Europese dierentuinen zijn in actie gekomen voor de biodiversiteit van Madagaskar. Doel is het geven van voorlichting en het streven om €500.000,- in te zamelen voor de natuur van het Afrikaanse eiland. De Nederlandse dierentuinen dragen €60.000,- bij.  Lees verder


En verder...
African World Mayor
5 Dec 2006
Politiek


Artikel niet gevonden?
Bekijk dan het hele archief.
Virtual museum of contemporary african art
www.vmcaa.nl
Het podium waarop Afrikaanse kunstenaars zich kunnen presenteren aan de rest van de wereld.

HipHop from the motherland
www.africanhiphop.com
Africanhiphop is voortgekomen uit de redactie van de Africaserver. Ondertussen een op zichzelfstaande site met veel informatie over Afrikaanse rap en Afrikaanse hiphop. Wordt bezocht door een groot en trouw publiek.

Processed by Apache Cocoon 2.1.7 in 35 milliseconds.