Arts | Politics | Economy | Education & Sciences23 Nov 2017

Niger: 3 articles found

Recent articles
Bombino en Azalai Project in de Melkweg - winactie voor bezoekers Africaserver
img
18 Jun 2013
Niger. Donderdag 4 juli treedt gitarist Bombino uit Niger op in de Melkweg in Amsterdam. In het voorprogramma Azalai Project. Bezoekers van d'Afrique kunnen vrijkaarten voor het concert winnen.
 Read more

Uit en over Afrika - boekenoverzicht zomer 2009
img
18 Aug. 2009 - redactie Africaserver Magazine
Nigeria, South Africa, Democratic Republic of Congo, Niger. Het Africaserver Magazine presenteert het inmiddels zesde overzicht van boeken over en uit Afrika. Met dit keer: "Nelson Mandela, de biografie` als stripboek, `Paarse hibiscus` van de Nigeriaanse Adichie, `Een roos van bloed` van Margarie Orford uit Zuid-Afrika, Alphonse Muambi´s `Democratie kun je niet eten; reisverslag van een verkiezingswaarnemer` over DR Congo, nog twee nieuwe boeken van KIT Publishers en nog veel meer.  Read more

Nog meer lezen over Afrika
img
12 Aug. 2008 - Redactie Africaserver Magazine
Cameroon, Ghana, South Africa, Tanzania, Mali, Niger, Senegal, Burkina Faso, Cameroon, Eritrea. Alhoewel voor velen de zomervakantie - waarin vaak veel gelezen wordt - alweer voorbij is, valt er de komende maanden nog vast veel in te halen. Enkele keren per jaar brengen wij een selectie van nieuwe interessante boeken uit/over Afrika. Met dit keer o.a. boeken over Elmina (het voormalige slavenfort in Ghana) over Nederlandse literatuur in Zuid-Afrika, over wielrennen in Afrika, over de Sahara, over een Senegalese vluchteling, het boek van 25 bekende Nederlanders aan/over Mandela, nieuwe romans van schrijfsters uit Kameroen en Tanzania, en een boek over 'Reizen met Respect'.
 Read moreArticle not found?
Check the entire archive.
Virtual museum of contemporary african art
www.vmcaa.nl
Het podium waarop Afrikaanse kunstenaars zich kunnen presenteren aan de rest van de wereld.

HipHop from the motherland
www.africanhiphop.com
Africanhiphop is voortgekomen uit de redactie van de Africaserver. Ondertussen een op zichzelfstaande site met veel informatie over Afrikaanse rap en Afrikaanse hiphop. Wordt bezocht door een groot en trouw publiek.

Processed by Apache Cocoon 2.1.7 in 72 milliseconds.