Guinee: 6 artikelen gevonden

Recente artikelen
De Dadis show - de TVrechtbank van Guinee
img
23 June 2009 - ZAM
Guinee. Vergeet Beauty en de Nerd, X-factor of GTST. Voor echt spannende televisie stem je af op de staatszender van Guinee. Waargebeurde verhalen over de presidentiële garde die cocaïne helpt uitladen, drugsdeals in het huis van de first lady en coke die per diplomatieke post wordt doorgevoerd naar Europa.  Lees verder

Groengeel, de generaal, de brand en het water
img
28 Dec. 2010
Guinee. Na meer dan 50 magere jaren is het tijd voor verandering in Guinee. Verkiezingen moeten een nieuw tijdperk inluiden. Maar wie is er geïnteresseerd in de nieuwe machtsstrijd, en wie kan er wijs uit? Een politieke kroniek uit Conakry.
 Lees verder

Zanger en koraspeler Mory Kanté in Nederland - win vrijkaarten
img
4 Sep 2012
Guinee. Mory Kanté, in 1984 internationaal doorgebroken met zijn superhit Yeke Yeke, treedt eind september twee keer op in Nederland. Voor beide optredens, in Amsterdam en Heerlen, kunnen bezoekers van Africaserver vrijkaarten winnen. Kanté is een van de bekendste zangers en kora-spelers van West-Afrika. Hij is grootgebracht in een griot-familie, samen met zijn 37 broers en zussen. Via een doortocht langs Mali vertrekt hij op 34-jarige leeftijd naar Parijs. Hier neemt hij zijn grootste hit Yéké Yéké op.

 Lees verder


En verder...
Ba Cissoko in De Melkweg - winactie Africaserver
6 Mar 2012
Kunst
Lezersaanbieding optreden Salimata Diabeté in Tropentheater
10 Feb. 2009
Kunst
Concerten Bembeya Jazz en Femi Kuti in de Melkweg - vrijkaartactie Africaserver
14 Oct 2008
Kunst


Artikel niet gevonden?
Bekijk dan het hele archief.
Virtual museum of contemporary african art
www.vmcaa.nl
Het podium waarop Afrikaanse kunstenaars zich kunnen presenteren aan de rest van de wereld.

HipHop from the motherland
www.africanhiphop.com
Africanhiphop is voortgekomen uit de redactie van de Africaserver. Ondertussen een op zichzelfstaande site met veel informatie over Afrikaanse rap en Afrikaanse hiphop. Wordt bezocht door een groot en trouw publiek.

Processed by Apache Cocoon 2.1.7 in 179 milliseconds.