Botswana: 4 artikelen gevonden

Recente artikelen
Kerstvakantie 2008 - heel veel lezen over Afrika
img
23 Dec. 2008
Angola, Botswana, Democratische Republiek Congo, Ethiopië, Oeganda, Rwanda, Zimbabwe, Zuid-Afrika. Afgelopen zomer verscheen het vijfde overzicht met nieuwe boeken over Afrika. Zo vlak voor de Kerst blijkt dit (na)jaar nog veel meer uit en over Afrika te zijn verschenen. Hieronder brengen wij een zesde overzicht met nieuwe boeken over Afrika, nu met 15 nieuwe titels verschenen in 2008.
De redactie van Africaserver Magazine wenst u prettige Kerstdagen en een voerspoedig 2009.
 Lees verder

“Mijn tractor-tocht naar de Zuidpool is de vervulling van een kinderdroom”
img
18 Dec. 2007
Afrika, Egypte, Soedan, Ethiopië, Kenia, Oeganda, Tanzania, Malawi, Zambia, Botswana, Namibië, Zuid-Afrika. Interview met Manon Ossevoort.
Als alleenstaande vrouw rijdt theatermaakster Manon Ossevoort (31) per tractor van Terschelling naar de Zuidpool, waarbij ze en passant het gehele Afrikaanse continent doorkruist.
 Lees verder

Terug naar de Kalahari - tentoonstelling van San-kunst
img
20 Mar 2007
Botswana. NXABE(Ncg’abe Täse) en andere San (Bushmen) schilders uit Zuidelijk Afrika toont eigentijds werk van de San één van de oudste inheemse volken van Afrika, die voor hun levensonderhoud volledig afhankelijk zijn van traditionele jacht en voedselverzamelen. Het werk geeft een verhalend beeld van het verleden. Er is een groot verlangen naar die tijd in de ongerepte Kalahariwoestijn uit te lezen. Of trots?  Lees verder


En verder...
Een cirkel in het zand
7 Sep 2006 - Stichting ‘Circle of Art’
Kunst


Artikel niet gevonden?
Bekijk dan het hele archief.
Virtual museum of contemporary african art
www.vmcaa.nl
Het podium waarop Afrikaanse kunstenaars zich kunnen presenteren aan de rest van de wereld.

HipHop from the motherland
www.africanhiphop.com
Africanhiphop is voortgekomen uit de redactie van de Africaserver. Ondertussen een op zichzelfstaande site met veel informatie over Afrikaanse rap en Afrikaanse hiphop. Wordt bezocht door een groot en trouw publiek.

Processed by Apache Cocoon 2.1.7 in 85 milliseconds.