Noord-Afrika: 3 artikelen gevonden

Recente artikelen
The Art of Revolution II - Arabische lente nog lang niet uitgebloeid
img
29 Nov 2011
Noord-Afrika. Begin 2011, toen de opstanden in Tunesië en Egypte net in volle gang waren, organiseerden De Balie en anderen het programma The Art of Revolution, om de rol ter discussie te stellen van kunst en cultuur in de revolutionaire wind die door de regio waait. Het tweede weekend van december komt er een vervolg, opnieuw met veel deelnemers uit Noord-Afrika.
 Lees verder

Het WK voorbij: doe nu de TV maar uit en de boeken open!
img
13 July 2010 - redactie Africaserver Magazine
Democratische Republiek Congo, Ethiopië, Kenia, Noord-Afrika, Oeganda, Zimbabwe, Zuid-Afrika. Nu het WK voetbal 2010 in Zuid-Afrika voorbij is, het Nederlandse team als vice-wereldkampioen is gehuldigd en ook nog eens de zomervakantie voor de deur staat, is het tijd voor een nieuw, inmiddels achtste Africaserver overzicht met nieuwe boeken over en uit Afrika. Hieronder de laatste leestips voor in de vakantie met veel, heel veel nieuwe boektitels uit en over Afrika.
 Lees verder

Thema: Maghreb in the Picture
img
8 Sep 2006 - Africa in the picture
Noord-Afrika. Maghreb in the Picture bevat spraakmakende films en documentaires uit Marokko, Algerije, Tunesië en Egypte.  Lees verderArtikel niet gevonden?
Bekijk dan het hele archief.
Virtual museum of contemporary african art
www.vmcaa.nl
Het podium waarop Afrikaanse kunstenaars zich kunnen presenteren aan de rest van de wereld.

HipHop from the motherland
www.africanhiphop.com
Africanhiphop is voortgekomen uit de redactie van de Africaserver. Ondertussen een op zichzelfstaande site met veel informatie over Afrikaanse rap en Afrikaanse hiphop. Wordt bezocht door een groot en trouw publiek.

Processed by Apache Cocoon 2.1.7 in 199 milliseconds.