Arts | Politics | Economy | Education & Sciences19 Nov 2017

Sudan: 5 articles found

Recent articles
Online expositie Afrika-foto's Frits Eisenloeffel
img
2014-02-18
Guinea-Bissau, Cape Verde, Mozambique, Namibia, Democratic Republic of Congo, Senegal, Ethiopia, Eritrea, Angola, Sudan. Sinds begin februari 2014 staat op de website van het IISG een online expositie met foto’s van Frits Eisenloeffel, een journalist die in de jaren ’70 en ’80 heel Afrika doorkruiste en veel voor de Groene Amsterdammer werkte. Zijn foto’s geven een prachtig beeld van een tijdperk dat werd gekenmerkt door idealisme en engagement voor de Derde Wereld.  Read more

“Mijn tractor-tocht naar de Zuidpool is de vervulling van een kinderdroom”
img
18 Dec. 2007
Africa, Egypt, Sudan, Ethiopia, Kenya, Uganda, Tanzania, Malawi, Zambia, Botswana, Namibia, South Africa. Interview met Manon Ossevoort.
Als alleenstaande vrouw rijdt theatermaakster Manon Ossevoort (31) per tractor van Terschelling naar de Zuidpool, waarbij ze en passant het gehele Afrikaanse continent doorkruist.
 Read more

Doorlezen over Afrika
img
23 Oct. 2007
West Africa, Sudan, Tanzania, Nigeria, South Africa, Zambia, Angola. Voor de 3e keer dit jaar brengen wij een selectie van nieuwe interessante boeken uit/over Afrika: een reisroman van Bas Vlugt over West-Afrika, een zoektocht van Gerbert van der Aa door Soedan, de belevenissen van een tropenarts in Tanzania, en die van vier Afrikaanse vrouwen die in de Antwerpse prostitutie belanden, een bestseller over relgieus fanatisme in Nigeria, enz.  Read more


And more...
Eyes on Darfur - Amnesty opent site met satellietbeelden
12 Jun 2007 - Redactie Africaserver Magazine
Politics
Verder lezen over Afrika
25 May 2007 - Redactie AS Magazine
Arts


Article not found?
Check the entire archive.
Virtual museum of contemporary african art
www.vmcaa.nl
Het podium waarop Afrikaanse kunstenaars zich kunnen presenteren aan de rest van de wereld.

HipHop from the motherland
www.africanhiphop.com
Africanhiphop is voortgekomen uit de redactie van de Africaserver. Ondertussen een op zichzelfstaande site met veel informatie over Afrikaanse rap en Afrikaanse hiphop. Wordt bezocht door een groot en trouw publiek.

Processed by Apache Cocoon 2.1.7 in 78 milliseconds.