Aangeslagen geven wij kennis van het overlijden van Azim Koning, vrijwilliger van de Africaserver. Sinds 6 april 2006 heeft Azim de agenda op de Africaserver verzorgd. Enkele uren per week was hij een vaste factor in onze studio, een gewaardeerde collega en onvermoeibaar verteller. Daarnaast was Azim lang voorzitter van Afrovibes, partner van de Africaserver.
Op maandag 25 december is Azim in Amsterdam overleden. Wij gaan Azim missen.

 


Titus Matiyane - Cities of the World

Van Woensdag 02 Mei 2018
t/m Woensdag 30 Mei 2018
titus.jpg

In de grote entreehal van het Zuiderstrandtheater is de tentoonstelling Titus Matiyane - Cities of the World, te zien in mei. Directe aanleiding voor de tentoonstelling zijn twee nieuwe panorama’s. Panorama Nederland toont de randstad van Rotterdam naar Den Haag en van Amsterdam naar Utrecht. Aan de horizon zijn Scheveningen en Den Haag te zien met op de voorgrond het stadion van ADO Den Haag. Panorama Den Haag wordt nu gemaakt en komt mee met het transport uit Atteridgeville, Zuid-Afrika naar Scheveningen. In de tentoonstelling worden in totaal zes panorama’s gepresenteerd: Den Haag - 9m, Hong Kong - 6m, Dar es Salaam - 6m, Berlijn - 15m, Cape - Cairo - 8,5m en Nederland - 11m.

De tentoonstelling is te zien tijdens de openingstijden van het theater.

Daarbij zijn er twee momenten waarop er een rondleiding wordt georganiseerd:

  • Donderdag 3 mei: 14.00 – 16.00 uur
  • Vrijdag 4 mei: 14.00 – 16.00 uur

Aanmelden voor de rondleidingen kan bij Annemieke de Kler op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie bij het Zuiderstrandtheater.

Locatie Zuiderstrandtheater
Houtrustweg 505
Den Haag
2583 WB
NL
(+31)70 88 00 333
http://www.zuiderstrandtheater.nl/