Welkom bij FriqueShun - Africaserver Muziek en Dans!

Met deze site presenteren we actualiteiten op het gebied van Afrikaanse muziek in Nederland op een overzichtelijke manier. Allereerst zijn er onze uitgebreide agenda's van concerten, festivals en percussie- en dansworkshops in Nederland en België. Daarbij doen we regelmatig verslag van pas verschenen cd's en video's die de moeite van het beluisteren of bekijken waard zijn.

Bekijk ook de Africaserver muziekforums! Ben je op zoek naar een zeldzame plaat van Babatunde Olatunji of vond je bij het opruimen van de zolder iets Afrikaans waar je misschien iemand anders nog blij mee zou kunnen maken? Dan is ons forum de ideale plek om in contact te komen met andere geïnteresseerden.
Laat ook vooral je mening niet onbetuigd en schrijf een bericht in ons forum!

De Friqueshun-site is onderdeel van de Africaserver, de Nederlandse toegangspoort tot Afrika-info op internet. Bekijk ook de uitgebreide afdeling met links naar andere sites.

FriqueShun is voortgekomen uit de Nieuwsbrief van Afrika-Stichting de Baobab en Stichting de Afrika Centrale die in de jaren 90 in papieren vorm verscheen en later op de Africaserver voortgezet werd.