Woensdag 08 Juni 2022

woensdag08.06
Nederland, Amsterdam - Melkweg - Muziek
Early B / Van Pletzen / Wowi: South Africa presents
Woensdag 08 Juni 2022 19:30

Dit is het verplaatste cencert van 1 december. Bereid je voor op een wilde nacht met drie van de grootste namen in de Afrikaanse muziekscene voor één nacht onze OZ overnemen! Zuid-Afrika presenteert: Early B, Van Pletzen en wowi live on stage. A match made in heaven! Deze gevaarlijk combinatie geeft het publiek een energiek optreden die het beste wat zij afzonderlijk te bieden hebben combineert in één.  Tevens releasen ze allen vóór deze show nog nieuwe muziek.

melkweg

woensdag08.06
Nederland, Amsterdam - Tolhuistuin - Muziek
RIMON
Woensdag 08 Juni 2022 20:30

Dit is het verplaatste programma van 3 maart 2022. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.Sinds haar knaldebuut in 2018 met 'Grace', heeft de in Eritrea geboren en in Amsterdam opgegroeide RIMON zich bewezen als één van de meest veelbelovende r&b stemmen. In zowel haar eerste singles als haar debuut-EP laat ze een boodschap van empowerment horen; aan zichzelf, maar ook aan vrouwen wereldwijd. Nadat ze op 17-jarige leeftijd stopte met school om te reizen en muziek te maken met componist Samuel Kareem, begon ze samen met collectief ALLE$ haar muziek onafhankelijk uit te brengen. Hierna maakte RIMON snel naam in het buitenland waar ze miljoenen streams behaalde, optrad in heel Europa en Azië, werd gecoverd door i-D, BBC, Pitchfork, Vogue en Complex en miljoenen views behaalde tijdens haar eerste COLORS sessie.Na het uitbrengen van haar tweede EP 'I shine, U shine' in 2020 nam RIMON de tijd om zich te focussen op haar meest conceptuele werk tot nu toe. 'Digital Tears' is het eerste project dat niet geschreven is vanuit emotie of ervaring, maar in plaats daarvan gefocust op één van de grootste maatschappelijke dilemma's van onze generatie.

meer-info

van vr01.04
t/m zo23.10
, - various locations - Muziek
Entoto Band on tour!

Entoto brengt een hedendaagse interpretatie van Ethiopische funk van de ’60s. Bulderende saxofoons, soulvolle zang en groovende ritmes smelten samen in een energieke performance, terwijl het publiek zich waant op de dansvloer van swingend Addis Ababa!  Vanaf april heeft Entoto Band bijna iedere week een concert! Deze optreden worden sinds kort georganiseerd in samenwerking met Bravissimo Music.  Voorlopige speellijst 2022: 1 april – DUM, Utrecht (try out) / 3 april – De Harmonie, Edam (try out) /10 april – Zaal 100, Amsterdam (try out) /17 april – RS Huis, Amsterdam (try out) / 22 april – De Pletterij, Haarlem / 1 mei – Beauforthuis, Austerlitz / 7 mei – Rietveld Theater, Delft / 15 mei – Jazz & Blues in de Hout, Alkmaar / 21 mei – Go Theater, Leerdam / 12 juni – 1Ander Festival, Schijndel

joeppelt bravissimomusic  speellijst